single ladies

åhh, gud vad jag hatar att vänta! Just nu sitter jag och väntar på att min mamma skall komma hem ´så hon kan fixa lite grejer, sen på min kusin som skall låna en klänning till ikväll och på min moster som också skall låna något. Skynda?!
Iallafall när dom kommit skall jag och min cykel cykla hem till Ronja och fixa lite grejer och tagga sönder till ikväll!
Jag läste Linneas blogg och tänkte på hur mycket kul vi har gjort de här året. Förra nyår, dagen efter, vadstuck, stånga, hemma vid mig, men orkar inte rabbla upp mer men en himla massa grejer har vi iallafall hunnit med och jag lovar att de här året kommer bli ännu mer.

Yes nu kom mammi!!


Because The Night

Idag är det nyår fyfan vad kul!!!


 


...

åhhhh, jag tycker inte om när folk snackar, har dom inget bättre för sig eller. usch


Break The Ice

Jag och Ronja kollade kanske 20 minuter på fotbollen för sen blev vi så himla hungriga så vi bestämde oss för att gå och äta på Sibylla vilket vi också gjorde. När vi kom hem satte vi oss framför datan och taggade med bra musik till nyår! Hon cyklade hem för en stund sen, hon och Rasmus skulle hämta en grej (asa viktigt). Vi bestämde att jag skulle cykla hem till henne tidigt imorgon så jag kan hjälpa henne lite inför kvällen vilket jag gärna gör!
Nej nu skall jag gå och duscha och packa ihop lite grejer tills imorgon.

pusspuss


Baby When The Light

Godmorgon!
Igår kväll tänkte jag och Ronja att vi skulle gå upp i tid och ställde klockan på 10 så att vi inte skulle sova bor hela dagen. Klockan halv ett kommer Jane (Ronjas mamma) in och väcker oss och frågar om vi inte skulle gå upp!? Fan, aja nu är Ronja i duschen så då passar jag på att skriva ett litet inlägg. Sen skall vi cykla hem till mig och fixa lite grejer sen kanske se fotboll? 




                                                                                                    idioter                                                                  

  
              


kom inte på någon rubrik

Haha vilken kväll säger jag bara.

 


iiih

snart är de nyår!
 Idag har vi vart och solat (issa, olivia, ronja, jag) sedan gick vi en snabb runda på stan men hittade inget. Efter de gick jag Oliva och Ronja hem till Ronja pratade och taggade massa till nyår. Nu har jag och Ronja varit i affären och handlat gifflar ooch ätit annanas (hihi). Men nu skall jag kila bye.


 <3


brottom

Godmorgon!
Idag vaknade jag av att jag fick ett sms av Issa hon undra om jag var sugna på en stund i solen och givetvis var jag de. Nu skall jag äta frukost klä på mig sedan beger jag mig av till Ronja. Men nu har jag brottom. Skriver kanske sen. 

 

 


Hemma igen!!

åh fan va skönt att komma hem, vi åkte hem ikväll istället för att åka imorgon bitti. Men tänkte sova nu skriver mer imorgon!

Godnatt

Hos Ronja

Hejsan
nu sitter jag i Ronjas rum och lyssnar på musik medans hon packar väskan full med onödigt skit. Vi skall nog bara ta det lugnt ikväll eftersom tt vi skall upp tidigt. Men nu skall jag kila.


26/12

Brr, nu är jag hemma från stan och jag hittade verkligen ingenting alls som jag vill ha! Idag har jag sett när Linnea spela fotboll i södervärn och hon var duktig. Sen ringde jag Ronja och fråga om hon va på stan vilket hon var, så jag gick och mötte henne och Tom vi gick och kollade runt lite men vi hittade inget.. Vi gick till södervärn (igen) och kollade på finalerna med Olivia och Isabelle. Nu skall jag ner och packa för imorgon åker vi till uppsala på innebandy cup.
Jag skall sova vid Ronja inatt så att vi kan GÅ till båten tillsammans!? nej men vi får se hur vi kommer ner till båten.


Godmorgon

Godmorgon!
Jag vaknade precis, nu skall jag äta lite frukost sen göra mig iordning för att se på när Linnea apelar fotboll, sen skall vi gå en sväng på stan. Behöver verkligen en nyårsklänning skall även kolla på en kamera.

Men nu måste jag skynda mig skriver ett inlägg senare!


home

Så var vi äntligen hemma efter en lång kall och mycket pratig promenad, vi gick förbi mcdonalds & hem förbi Elin.
Nu sitter vi och pratar en massa om nyår blandannat dricker te, äter julskum och lyssnar på bra musik det gillas!

 HAHA en del är ju bara för mycket alltså!!!




linnea

Nu är Linnea här och det är bra! :)


långtråkigt

FAN, jag hade skrivit värsta långa inlägget så råkar jag radera de typiskt! Aja jag väntar på att Linnea skall ringa. Hon är vid sin farmor & farfar och äter, jag vill att hon skall ringa nu för jag börjar få långtråkigt..
Förut kom Jenna (Robins tjej) förbi har inte träffat henne sen september då vi var i grekland och de va ett tag sen, kul att få träffa henne igen.

Nu skall jag gå och kolla vad det blir för mat är grymt hungrig, bara det inte är julmat och riktigt trött på de nu -.-
jag bloggar kanske sen när Linnea är här.

STORVRETA OM 2 DAGAR!!


Godmorgon!

Godmorgon!

Vaknade precis, skall snart ner och äta frukost och sen skall jag hem till mamma. Ikväll kommer kanske Linnea hem till mig för vi måste prata om en massa...

Men nu skall jag ner och äta frukost.


-

Nu var det roliga med julen över...

Alla klapparna är öppnade och jag blev super nöjd med det mesta. Jag fick lite pengar, tv & dvd, en tatuering, smycken, osv.

Jag skall tatuera in en stjärna i handleden för er som undrar, så de kommer inte bli något stort, men iallafall. Men nu skall jag gå ner och vara social kanske bloggar senare ikväll!


GOD JUL VAFAN!

Godmorgon!
nu är de juuuuulafton, snart kommer hela tjocka släkten hit.
jag hinner inte skriva så mycket för jag måste ner och börja fixa mig, men skriver kanske sen.
GODJUL


..

jag kan inte leva ett liv med dig,

men inte heller ett utan dig

jag vill inte ha dig nära,

men inte heller för långt bort

du är min & jag är din

men vi tillhör inte varandra.


Musik!


Full dag!

Tjenna!
Jag och Amanda vaknade idag av att mamma och Lisse (moster) väckte oss, vi låg kvar i sängen och degade oss. Sen gick vi upp vid halv 11.  Eftersom att det kommer typ 25 pers hit imorgon på julafton och ska fira med oss så har jag och Amanda städat hela huset typ bra gjort tycker vi!

Sen har vi typ klätt julgranen ätit och inte så mycket mer, eller vi har ju tagit en massa bilder men dom flesta ser för jävliga ut helt enkelt.

Snart skall jag och Amanda ut på en lååång promenad sen efter det ska vi nog spela The sims 2 Djurliv (igen), sen blir det kvällsmat sen film eller något ikväll igen. ;)

Men nu ska jag och Amanda hitta på något innan vi drar ut på vår lååånga promenad med Timjan!


The sims 2 Djurliv

    

Ny blogg!

Hejsan
Nu har jag änligen fixat en ny blogg, jag ska försöka uppdatera så ofta som jag kan. Ska försöka lägga in så mycket bilder jag kan också, och ta en massa.

Aja, idag har jag iallafall vart hos pappa i Bara, och nu ikväll har jag tränat och det gick helt okej. Sen efter det hämtade vi upp Amanda "kusin" i stan, sen åkte vi ut till landet. Jag och Amanda har inte gjort så jätte mycket ikväll, ätit, druckit glögg och pratat om en massa grejer TOPPEN! (Y)

Aja, nu ska vi nog pysa i sängen men jag vill tacka Jennifer Othberg för den fina designen och headern hon gjorde till mig nyss. Det va riktigt snällt och blev super nöjd! Men sov gott med er, puss / Jennifer


RSS 2.0