- riverside -

nu är jag hemma efter en trevlig dag med ronja, vi har sett hockey ätit och prata och dansat. hihi det är kul, hon är bra!

när jag cyklade hem tänkte jag på hur skönt att bara få sova tills jag vaknar imorgon i MIN säng, så när jag kommer hem har en tjej som skulle köpa sängen vart och hämtat den, så i natt måste jag leta boende jippie!

måste bara säga att olivia ruthström gör mig alltid på bra humör! :*

- honnie -


 
Ronja är en saltkokanda blåbärsbomb <3


- tagga till match -

nu taggar vi match mot endre b, sista serie matchen sen är det kval för våran del!!!! :D

 


- some times -

hemma igen efter träning, fyfan va segt de va. Vi va kanske 9 utespelare och 3 målvakter, vi tränade mest teknik och skott och det gick åt helvete!!

nu snart skall jag träffa bästaronja! iih.



<3


- innebandy -

har precis spelat match med 94orna, vi vann med 9-3 (?) det gick sämst för mig.. och om mindre än en timme skall jag och träna med distrikt jag orkar verkligen inte. Aja det är bara att bita ihop.

Trevlig kväll igår hemma vid Linnea vi sjöng singstar, spela guitarhero, sällskapsspel och pratade en massa. Patrick hade lagat mat och det va grymt gott tyckte alla, eller? HAHAH
Sen var det några som åkte till fole på bygdegårdsfest.
Ikväll vill jag bara sova och se melodifestivalen Jennifer perssons morbror är med och har skrivit en låt :D så skall ringa och rösta som en idiot. hihi.
aja nu måste jag börja byta om till träning. -.-

ciao


- the show -


- ras cricket -

hej, bloggade inge mer igår för att jag åkte ut till linnea i roma och bodde där och dom har ingen tillgång till internet. klockan halv 12 imorse va vi inne i stan och kollade runt lite med angekica och matilda. Det enda jag fick med mig hem var ett nagellack. jag har inte tränat sen i måndags då jag bara tränade halv träningen sen sträckte jag mig, så ikväll blir det träning sen ut till roma igen hem till linnea där hon skall ha middag, det blir nog trevligt. men nu skall jag kila.

föresten så har jennifer gjort ny header och design till mig. Tack.



feel the pain




oklart, oklar, du är så jävla oklar!


du e la go






onsdag!

hemma efter en runda på stan med angelica, carro, jennifer och rebecca. har precis ätit, imorgon blir det skola sen är det SPORTLOV fyyfan va skönt säger jag bara, jag har inte planerat något under lovet men något hittar man ju alltid på.

Jag är inte alls avundsjuk på johanna som är och åker skidor i alperna!



hoppas de är andra avenyn ikväll och inte jävla os som suger!


old pic.



 

 

 




walk on the water

hejsan! kom precis hem till pappa. Ingen träning för min del ikväll, sträckte baksida lår igår på träningen och de gjorde ont så in i fan. imorgon har vi fysik prov som jag borde plugga på, men jag känner på mig att jag inte kommer göra det -.-  på torsdag skall vi kanske åka pulka med klassen om rektorn går med på det (?) sen på fredag är vi ledig och då skall jag hem till linnea på middag det skall bli trevligt! :) men nu skall jag ner och äta. byebye



min epavän                                          jag och viktoria! 




shaggy

 


lördag

i lördags efter matcherna åkte jag ut till ekeby hem till jennifer, det va jag, jennifer, carolina, linnea, erica, viktoria, angelica, ida till och börja med. sen kom patrick och geena och en annan idiot. ;s Vi hade iallafall kul spelade spel och lite sånt. Senare kom simon, gadd arvid och sebastian. och så helt plötsligt står det typ 8 stycken killar i hallen och tänker komma in för det är tydligen "fest" där, persson ber dom dra så dom drog typ lika fort som dom kom. och så mongon som dom är så förstör dom alla hyreshusens brevlådor bara för dom inte fick komma in! IDIOTER! men annars var kvällen rätt lyckad! :) bilder kommer förhoppningsvis på facebook.

-.-

jag är så trött så jag skulle kunna hänga mig, nej men nästan iallafall. jag orkar inte skriva om igår så jag gör det när jag vaknat igen.

vinst(er)

två segrar dag, 13-1 med ulaget och med 94;orna 5-3. gjorde några poäng iallafall! :) Ikväll eller rättare sagt nu snart skall jag åka ut till ekeby och spendera kvällen där men trevligt folk. Men nu måste jag packa ihop mina grejer för kommer troligtvis sova där.

 Byeebyee



helt klart!

bearnaisesås är nog det godaste i hela världen! Just precis nu sitter jag och äter pommes, korv och BEARNAISESÅS hur gott som helst. Ikväll kommer jag bara vara hemma har varken ork eller lust att göra något, och imorgon har jag samling kvart över åtta i södervärn för match mot Vallstena. Sen vi halv två skall jag spela med endres 94/95 mot Visby ibk, det skall bli kul! Senare på kvällen bär det troligtvis ut till ekeby hem till jennifer. men nu skall ja fortsätta äta. byebye :)

godnatt

nu säger jag och min man godnatt. GODNATT




?

har börjat tröttna på min design och header, någon som har lust att göra nytt åt mig?


s

sommar 2010
sovmorgon
sportlov
slippa roma
säve
sena kvällar
segra i kvalet

så vill jag ha precis just nu!



19:35

hejsssaaann, jag kom hem för ett tag sen jag, linnea och viktoria var på gymmet duktiga som vi är, så nu har jag bara duschat och ätit och nu väntar ja på att andra avenyn skall börja! :)




gud vad jag är bra på paint


20:56

Nu är jag hemma, har varit och sett film på geab med laget som ag skrev förut det va ganska kul och se sig själv spela. :) Åhh fy fan vad jag är taggad till kvalet det skall bli så jävla kul!!! nu skall jag titt lite på biologin som vi har tills imorgon!

mitt innebandy lag är bäst!




skolan

heeejsaaaannn! sitter i skolan och har allmänt tråkigt. Vi har fysik och biologi läxa tills imorgon men det får jag träna på tills nästa lektion. Ikväll skall vi och se en film på när vi spelade förra veckan det skall bli kul. :)

15/2

Går dagen tillbringades med Linnea, vi gick ut och åt och när vi kommer hem så har mamma köpt pizza så det blev att äta ännu mer.. Sen satt vi mest och prata och när hon hade åkt hem gick jag hem till sebastian.
Just nu sitter jag i skola och har språk. Men nu skall jag skriva på min so fördjupning. ciao!


söndag

igår kväll åkte jag hem till min älsklings ronja och bara va, vi såg melodifestivalen åt mat och godis och spelade INNEBANDY!!
Vi kom också på att vi skall ha födelsedags fest ihop för det är trottsallt bara tretton dagar mellan våra födelsedagar :D jag kom precis hem och snart kommer linnea hit, hon har en hel del att berätta. IIH

don´t look now

hejsan, jag kom hem för en liten stund sedan. Har varit i hemse och spelat vi vann! Vi är klara för kval som jag hoppas att vi vinner. Igår kom Carolina och Angelica hit, vi satt vid datan åt chippa och kolla film " when a strangers calls" sjukt äcklig tycker jag. :) Nu skall jag ner och äta.




feelin' blue

home again, det blev inte så mycket innebandy tittande. För vi kom in i slutet av andra period och i mitten i tredje spräckte Per läppen så det var bara att åka till akuten med honom, som tur va tog det inte så jätte lång tid. Han behövde inte sy eller så för det hade inte gått igenom så det va skönt. Jag har precis pratat med Linnea och vi hade tänkt va här ute på landet och basta.. får se hur det blir med de. Men nu skall jag gå och sova. Nattinatti :*


<3


hey tonight

jag har inget bättre för mig, så nu åker jag in och ser när kristian skall spela! :) ciao!


..





förlorar du hopppet, förlorar du allt.


kirrat

ppuuh, då var nationella uppsatsen klar, fyfan va skönt!
Det gick väl inte sådär super bra men klarar mig nog iallafall! ;) Nu har vi över två timmar håla.. så då bänkar vi oss framför datorerna. softtt!  :)  byee




black cowboys

hellou! Linnea åkte precis hem, hon har vart här och bara vart det gillas. Vi har ätit en varsin stor fet semla för att tagga till andra delen av nationella proven i svenska imorgon (huh) Ikväll är det andra avenyn men nu orkar jag inte skriva något mer.


lindblomma

Nationella provet gick väl helt okej, medans so provet gick skit.. eeeh skitsamma. Viktor är sämst på paint ville han tillägga och Angelica är kär i patman! :)

hej hopp viktor har lite snopp
!

basket case

Imorgon är det nationella prov i svenska det kommer gå bra, eller inte! Vi har sen träning ikväll och de är ganska skönt. Efter träningen behöver man inte skynda sig för PH är slut.. Så ikväll åker jag nog hem till pappsen. Föresten så var det någon som ringde på en annons vi lagt ut på blocket någon vill köpa min säng (?) :D nej nu skall jag gå upp och lägga mig på soffan, kommer antagligen somna.




ögongodis



sanningen

j a g   t y c k e r   i n t e   o m   t j o c k a   f o l k   s o m   l u k t a r   s v e t t !


bbäst


♥ innebandy



jag älskar det!


every thing will be okey.

hejj, jag kom precis hem efter att ha spelat match mot follingbo vi vannmed 8-3 men det va riktigt jämt i början, fast då spelade vi inte så bra. Igår kom Ronja hit vi såg på melodifestivalen och alla låtar sög, men dom vi tyckte var bäst kom iallafall vidare. Efter det åkte vi hem till Ronja där Rasmus (hennes bror) hade fest.. Vi kom inte i säng förens vid  5 (?) vid halv 1 kom lisse och hämtade mig sen åkte jag på match. Ikväll måste jag plugga men hade faktiskt tänkt se när kristian och dom spelar få se hur jag gör. Men nu skall jag äta. byeebyee


ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH idiot




1994

helllllu, igår kom linnea, angelica och viktoria hit vi spelade monopol som vanligt och jag vann som vanligt ;) Vi åt tjockt med godis och prata tog lite fina kort. Angelica och linnea sov här och imorse vaknade jag av att valdis ringde, vi (jag och linnea) skulle va vid atterdags och sälja lotter klocka 11.45 och valdis ringde vid 12.00 och vid kvart över va vi vid atterdags efter att få ha knuffat bilen som satt fast.. -.- Men de gick bra, klockan 2 kom issa och olivia och bytte av oss, vi åkte hem sen vidare till södervärn för att se ibk. Dom förlorade med 5-10. Jag kom precis hem, ikväll skulle några tjejer ut till dalhem och bada balja vid viktoria. Men jag orkade inte och så har vi match imorgon, så istället kommer ronja hit som jag inte träffat på jätte länge, vi skall väl kolla melodifestivalen och lite så. Men nu skall jag ta något att äta. byeebyeee

puzzss


still counting

Hej alla min 90.00000 läsare, jag kom precis hem efter att jag och Kristian har varit och stor handlat och då menar jag verkligen stor handlat iallafall enligt oss det va jobbigt att gå hem från wisborg eftersom vi inte har något körkort så måste vi gå.. hah. Efter skolan mäöte jag upp johanna som var hur snäll som helst och hjälpte mig att komma igångmed min fördjupning om andravärldskriget nu skall jag typ bara skriva lite tankar om arbetet och så. Ingen träning ikväll så vet inte riktigt vad jag skall göra (?) Nej nu skall jag äta upp min apelsin sen fortsätta kolla runt på datorn. :)


fire files

hejsan linnea som är så himla nyfiken på vad jag har gjort idag, nu skall du få höra om min intressant dag. jag vaknade klädde på fick en massa sms om att bussarna ute på landet var inställda och då kände jag att jag inte heller ville till skolan så jag stannade hemma. Jag har inte pluggat ett skit som vissa andra bra barn. jag har sett sommar med göran ätit sovit till klockan fyra, skottat snö (det lilla vi har på trappan) nu äter jag min tredje apelsin för dagen och skall gå upp och kolla om det är något bra på teven. Ikväll skall jag se andra avenyn som jag tycker är asa bra! :)

pusspuss




my humps

Nu skall jag berätta om min helg: Fotboll med trevligt sällskap, pizza, pizza, mer fotboll.. Aah de va typ min helg, inte världens roligast men ändå. Igår var det träning vi körde snabba fötter och de va jobbigt, träning ikväll igen vad halv åtta. Har inget mer att skriva. hejsvej 



IKVÄLL ÄR DET FINAL I PARADISE HOTEL!!


haha, den här låten påminner mig om Rebecca kolmodin! :D


schoool

tjaaaaatjaaaaaa, hat inte orkat blogga något i helgen har faktiskt inte suttit så mycket vid datan heller. Så jag skriverlite mer om min helg när jag kommer hem, inte för att de har hänt speciellt mycket. tjingeling


RSS 2.0