shadow


Imorgon blir det nog in till stan med linnea, viktoria, jennifer(?) Vi skall hem till Elin och laga mat och lite, sen skall vi nog se fotboll. Sen vet jag inte. Men nu skall jag sova.
GODNATT


autum

hejsan! pappa kom in i mitt rum och sa att bussen inte gick idag så fick stanna hemma, sooft! När jag vaknade såg jag att jennifer hade skrivit, hon hade otur och trodde hon missat bussen imorse så hon bad sin mamma köra henne till skolan istället för att ligga kvar hemma och sova, osis ;) jag har iallafall ine gjort ett dugg idag vart med pappa i affären typ(?)
Idag fyller Geena 16 år, grattis till henne! :D

Jag är glad det har gått bra på ronjas operation, snart är hon back on track. :D



eighteen

                    
                     
                    
                  

puss

hejsan! jag kom precis hem till pappa. Efter skolan tog jag, linnea, viktoria, jennifer & carro bussen in till stan för att gå på hudvårdskurs vid viktoria berge. Men Carro skulle först och träna flöjt eller spela flöjt man kanske till och med säger. Så vi gick till mcdonalds medans hon var på de, sen gick vi till mary kay lokalen och va där det var jätte kul och viktoria var duktigt! Sena kom pappa och hämta mig för att åka hem till oliver och julius. Oliver fyler 18 idag grattis, sen åkte vi hem. Nu skall jag ner och se andra avenyn! pusss

Datan har damp varken tiden eller datumet stämmer.


Lycka till imorgon Ronja <3

hej

J A G  T Y C K E R  D E T  Ä R  T R Å K I G T  I  S K O L A N ! ! !


världensbästa!


...


<3


L.L


fint

Hellllu, jag sitter i skolan och håller på med so (?) uuuuh. jg orkar inte blogg så. TJA


7 years and 50 days

Tja, har inte orkat blogga. Igår var jag ute i dalhem vi olivia och det va trevligt, bra musik, roligt folk och ett jävla drag. Vid klockan 3 var jag hemma och låg i min säng igen.

Imorse gick jag till södervärn för att kolla innebandy med linnea, sen har jag bara varit hemma och sett film. Nu är linnea här igen och nu skall vi hitta på något!

IKVÄLL ÄR DET KÖPING!









pop

Nu har jag precis städat mitt rum, de va behövligt. Snart skall jag hem till Ronja och äta tacos sen skall vi fixa oss sedan bär de av ut till Dalhem där Olivia skall ha sin födelsedags fest. :) nej nu skall jag kila. byeeeebyeee



aha

Heeeejsaaan! Linnea var och såg min match vi vann med 19-0 braaa!! Efter de åkte vi till pastavagnen åt och nu sitter vi på mitt rum. Jag skall och duscha nu. Ikväll skall jag till olivias kalas! :) byeeebyeee


Linnea

Nu gästbloggar Linnea.
Ikväll har vi varit på Tigris och ätit mat, Jag, Jennifer och Viktoria. På vägen hem till Jennifer så tog vi en sväng införbi affären och köpte cheezballz som vi inte har ätit en enda ;)
Iaf vi körde lite monopol och nu har vi hälsat Viktoria Godnatt och hejdå.
Jennifer håller på att bädda åt mig, jag tycker om att se henne jobba lite.. Hihihihi!
Men vafan GODNATT!


LINNNEA



GRATTIS BEBI! <3


down jason walker

jag har inget att skriva men skriver ändå, idag va de skola gjorde typ ingenting bygde lite på tekniken. Sen gick jag med Linnea hem satt vid datan, åt, kollade kort och pratade en massa om att vi skall ute och resa när vi gått ut skolan! :D Sen åkte jag hem och så lagade jag ock Kristian mat (y) Sen har jag inte gjort ett dugg väntar på att klockan skall bli nio för då börjar andra avenyn. Imorgon fyller Linnea sexton, skall fira henne genom att åka hem till mig och plugga biologi(?)


 


fireworks



Sitter hemma vid Linnea och kollar massa bilder från i sommras, ååhhh fan vad jag vill att de skall bli sommar nu!


Olivia Ruthström

 
GRATTIS OLIVIA du är bra!


skulle lägga ut igår men datan dampa då


en gång är ingen gång

Mamma ringde och skulle boka tid till tatttoooo (nervöss) men dom stänger vid 17.00 så vi får ringa dit imorgon igen.

 


ååhh, vill ha sommar nununu!!


pinsamt


miracle

Godmorgon

Jag orkade inte gå till skolan idag, fast det gör jag egentligen aldrig. Jag har iallafall sett på top model ända sedan jag vaknade, det är bra! Nu skall jag ut med Timmy sen skall jag bara se tv och inte göra ett skit. Men nu skall jag kila. byeeebyeeee




natten

Tjaaaa!

Idag vid halv ett cyklade jag hem till Ronja sen cyklade vi vidare till ishallen för att se hockey dom fölorade stort. När vi skulle cykla hem så cyklade Ronja i världens fart, så jag sa att hon nog inte skulle cykla så fort för då skulle  hon dra om kull, och när hon skall bromsa in lite drar hon om kull, fifan va vi skrattade!! Sen fick hennes pappa hämta oss för Ronja skadade sitt knä :/ Men de va kul iallafall. När vi kom hem till henne åt vi sen cyklade vi till södervärn för att se ibk spela, och så mötte jag upp Maja som såg med oss. Efter matchen såg vi lite på b-laget sen cykla vi (jag och maja) hem till mig åt och såg på  köping, haha. Hon åkte precis, så nu skall jag sova. Godnatttt




me and maji
<3


HAHAH

HAHAHA, RONJA GJORDE DE IGEN!!


godmorning

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte orkar blogga något. Men iallafall igår så spelade vi match och vann med två siffrigt (bra), sen på kvällen skulle jag egentligen ut till ekeby på jennifers mammas 50 års fest men efter som att jag kom hem vid 5 och festen började 6 och så hade jag ingen skjuts så blev det inte så. Idag skall jag se innebandy med maja det va längesen jag träffa henne. Nej nu skall jag gå och äta frukost.

Ha det bra!!


blää

jag har trååååååååååååååkigt!!


step up



HAHAHA, fan vilken gammal bild på mig, jennifer och carolina!

Jag sitter i skolan och har språk men har inget att göra så då kan jag lika gärna sitta här.
Ikväll är det träning sen vet jag inte vad jag skall göra men stannar nog i stan för Oliver, Adam och Kristian skall ut till pappa och då orkar man inte vara där..


hej du

Sitter hemma vid pappa och gör inte ett skit. När jag kom hem satt jag på en film och somna direkt, nu har jag ätit och håller på att se på mamma mia as bra.


                                 


paranormal activity

Tjennnnnnnnna!
Igår blev det bio med Jennifer, Jonatan och Sebastian "paranormal activity". Den sög, as dryg verkligen. Jag sov vid Jennifer efter de känndes som de behövdes ;) Vi såg Robert Gustavsson sen sov vi. Nu sitter jag i datasalen och är trött så jag håller på att dö. Idag skall jag inte göra ett dugg, hem och sova kanske (?) Nej nu skall jag jobba lite. byeeebyeeee


en fin bild på klassen


vid persson

Just nu sitter jag hemma vid Jennifer hon håller på att sminka sig, vi har precis ätit och de va gott (y). Ikväll skall vi se bio kommer inte ihåg vad den heter men alla säger att den är grymt läskig (?!) Sen skall jag kanske stanna kvar i stan eller så kommer pappa och hämtar mig inte bestämt ännu! Kommer troligen inte skriva mer ikväll så ni får ha en bra kväll! För det skall jag.


jag och min bebis (gammal bild)


11:45

Tja!
Har inte vart speciellt bra på att uppdatera för att jag är vid pappa och datan där är såååå seg -.- Just nu sitter jag i datasalen skall skriva om minnet eller om någon sjukdom(?) Efter skolan skall jag hem till Jennifer. Men nu skall jag jobba :s byeebyee


träning

TRÄNING nu!

skulan

Hejsan!!
Just nu sitter jag i datasalen, har elevesval och har inget att göra. Senare idag skall jag in till stan och så skall vi kanske beställa en resa till bulgarien :D.Annars skall jag bara träna sen hem och inte göra ett dugg!


grekland 2009


musik


hejjjjsan



Tjennna!

Skolan idag gick bra, hade bara tre lektioner och sen slöjd, slöt vid 20 över 2. Nu skall jag inte göra ett dugg skönt! Aja ikväll skall jag träna sen hem till pappa så kommer nog inte uppdatera så bra då!


goooodnaaattt

Åkte in till stan med johanna förut för hon skulle spela match som jag egentligen tänkt se men orkade inte, så jag gick hem istället. Dom hade tydligen vunnit bra tjejer! När jag kom hem åt jag sen städade jag mitt rum som var behövligt. Sen pratade jag med sebbe om allt och  såg en annan del av köping. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på skin den låten påminner mig om grymt mycket, men nu skall jag sova.

GODNATT


köping

aaaah, ikväll är de En annan dela av köping! fan va kul.
nu sakall Kristian ha datan. byeeebyeee

tjatja

Igår skippa vi bion och drog till tallunden för att åka pulka, eller vi hade ingen pulka så vi ringde buster så kom han och åkte pulka med oss eller "snöräcer" som han säger, sen kom gustav men då var klockan typ halv 12 och svin kallt ute så då drog jag och jennifer hem och sov. Vi vaknade vid halv ett utav att sussie ringde hon skulle hämta jennifer vd ett, så vid ett åkte jennifer hem och då kom johanna. Vi gick till södervärn och kolla innebandy med michelle, ronja, viktoria, linnea och simon. Matchen var tråkig men dom vann. Nu sitter vi ute i Endre vid Johanna med en varsin data. Najjjjjs!

Woho

WOOHOO, idag har jag åkt pulka för första gången på hela vintern! Jag berättar mer imorgon.

GODNATT!



fan va oklar du är!

jhjp

Jag och Jennifer var och såg endre matchen men Linnea, Viktoria och Simon, dom vann men matchen var tråååkig. Nu har vi (jag och jennifer) precis ätit och funderar på om vi skall på bio eller inte. Aja de åter står att se ;)

djungelvrål

Hejsan!
Vi (jag, Jennifer och Linnea) kom precis hem från hockeyn, dom förlora men vet inte med vad. Efter de kom Angelica och hämtade oss för de va svinkallt. Nu sitter vi och väntar på att Roger skall komma så Linnea kan åka hem för att sedan komma tillbaka. Vi skall nog se Endre ikväll om vi orkar, var ju tvungen att gå upp så himla tidigt ;). Jag och jennifer skall nog gå(?) till pastavagnen grymt hungriga. Men skriver sen.

CIAO

nattinatti

Nu är vi hemma igen, påvägen när vi lämnade Viktoria tog vi svängen förbi Mcdonalds när vi ändå nästan var där. Nu skall vi sova och imorgon blir det troligtvis hockey! :s 


 GODNATT ALLESAMMANS!


<3


Silly Really

Jennifer, Linnea & Viktoria kom hit förut ikväll, vi har lagat mat (acos) det blev grymt! Vi har precis spelat klart monopol eller vi spela aldrig klart för Viktoria var sååå dååålig. Nu skall vi följa Viktoria hem till Simon sen får vi se vad vi hittar på. Imorgon är det hockey som Jennifer och dom  skall se, men vet inte hur jag skall göra! Aja vi får se men nu skall vi kila! byebye

 


..

.................


SNARK

Nu är klockan mycket och jag måste sova för skall upp tigigt imotgom fast är inte ett dugg trött.
GODNATT ALLIHOPA!


skolan!?

Jag kom att tänka på att de är skola imorgon!? Det ät både bra och dåligt. Det är bra för då får jag träffa Carolina som jag inte har träffat på hela lovet och Jennifer som jag bara träffade en snabbis på nyår:( Och de dåliga är resten. HUUU


neon

Nu är jag hemma igen och har precis ätit. Det blev inge stan för våran del, för när vi klätt på oss ytterkläderna och precis skulle gå ut kom vi på en mycket bättre idé att vi kunde stanna hemma och laga mat (hamburgare och pommes) istället för att gå ut och frysa ihjäl. Så de gjorde vi och det blev grymt gott (y). Annars har vi typ bara suttit vid datan hela dagen och pratat en massa! Ronja kom på bästa grejen idag (eeeh idiot)

Nej nu skall jag hopppa i duschen,  HEJDå!


snyyyygg


vid rronja

Jag är hemma hos Ronja, jag har precis klippt hennes hår as kort haha det blev fint. Nu skall vi ner på stan och se om vi hittar något fint!



 <3


Stan

Nu skall jag och möta Ronja Malmros lite har lite att prata om, och så skall vi gå en sväng på stan, sen får vi se vad vi hittar på. Men nu skall jag kila. Bye


Johanna

 


Godnatt

Ojj, jag som hade tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll, aja jag skall skriva klart de här inlägget lyssna på lite bra musik och sen sova. Imorgon skall jag träffa Ronja runt tolv , hmm undra hur de kommer gå(?) jag får ställa klocka. Ikväll har jag sett peter pan otecknad och fyfan vad snygg han är!! Sen har jag vart iväg ett tag och kom hem för ett litet tag sen. Nej nu skall jag lyssna vidare på bra musik sen sova. Godnatt


En bild sen igår!


Save The Night

Johanna är här och vi har precis ätit kladdkaka, spraygrädde och kött, göttt! Vi har typ bara pratat och suttit vid datan. lägger ut lite bilder senare.

Ciao

I Will

Hejsan!
Imåndags åkte jag ut till Roma och va med Linnea till kanske halv 10, sen gick jag hem till Geena vi såg paradise hotel och ice age 3, verkligen jätte gullig film. Jag sov vid Geena för vi skulle jobba dagen efter. Vi vaknade vid klockan 1 gick upp och åt sen såg vi på en as dryg film.. Började göra oss i ordning, vid sex var vi klara och vid sju var vi ute i Eksta för att jobba (som servitriser) Det va kul och vi fick göra lite allt möjligt tillexempel, servera, plocka disk, torka disk och äta hur mycket som helst, snacka om att man gick upp typ 5kg på den kvällen. Vi slöt jobba runt två. Vid 4 var vi hemma vid Geena igen men somnade inte förens vid klockan 5. Jag åkte med Geenas pappa in till stan vid halv 12, fan va trött jag är. Aja lyckad kväll igår iallfall och några hundra rikare.
Nu sitter jag och väntar på att Jönsi skall komma vi har mycket att prata om.

   

                          Lite snygga bilder


lila

 
<3


Everybody everybody

Nu är jag hemma vid Linnea ute i roma tog bussen hit vid 17.35. Senare ikväll skall jag hem till Geena  jag skall sova där, för vi skall ju servera på någon fest imorgon! Men nu vill Linnea gå till affären och köpa chips vilket jag är på att göra. Ciao


En bild på mig och Geena (y)


Beautifully

Godmorgon!
vid klockan 2 i natt skicka jag ett sms till Linnea att hon skulle ta en senare buss in för jag skulle aldrig orka upp till halv 12, så nu tar hon bussen in vid 20 i 3 istället. Vi skall på stan lämna till baka ett par skor, köpa kläder för det behövs verkligen och så skall göra lite annat nervöös. Men nu skall vi äta frukost och fixa oss skriver senare!

Ansiktsmask

Amanda kom hit iallafall och vi har pratat massor, vi har typ suttit och lyssnat på spotify hela kvällen ätit och vart ute och gått. Nu sitter vi i min säng med en varsin ansiktsmask fett hett. Nu skall vi gå och ta bort dom sen skall vi väl gå och sova, för jag skall upp tidigt imorgon. Godanatttt!

 


somebody told me


Run This Town

Nu är jag hemma igen, jag såg matchen med Linnea och vi hade verkligen jätte mycket att prata om, så är de när man inte träffs så mycket. Matchen slutade iallafall 8-8 (?). Efter matchen skulle jag och Linnea gå och äta på pastavagnen men de va stängt typiskt. Pappa kom och hämtade mig och körde hem mig till mamma. Jag skulle egentligen träffa Amanda ikväll men det blev ändrade planer så vet inte riktigt vad jag skall göra, blir väl att sitta vid datan som vanligt! Imorgon skall jag, Linnea & Ronja en sväng på stan eller stan och stan vi skall iallfall kolla upp lite grejer! huhu. Nu skall jag kolla vad det blir för mat har inte ätit något idag, så nu är jag hungrig som bara den! 


14.00

Fan nu har jag börjat vända på dygnet så här lagom tills skolan börjar, aja jag vaknade klockan halv 2 och har inte gjort ett dugg sen dess skönt. Vid fyra skall jag och kolla innebandy med Ronja, Tom och Olivia de är IBK som spelar. Nu skall jag ta något att äta tjingeling




Higher

Nu har jag precis ätit och skall iväg. Matchen var jämn och slöt lika. Aja nu skall jag pysa byebye

Ta inget skit

15.09

Godmorgon eller kanske goddag!
Jag vaknade iallafall vid halv 3, det va skönt att få sova ut eftersom jag sov inte alls mycket igår och förrgår! ;)
Senare vid 4,5? skall jag och Ronja och se innebandy och prata massa. Aja har inte så mycket att skriva, eller jo att jag och Geena skall jobba som servitriser på tisadag för två stycken som skall ha fest, haha då får vi visa upp våra talanger sen i sommras då vi jobbade på sunes.

Godnatt

jag förstår inte varför jag inte sover, hah aja nu skall jag iallafall stänga av datorn och gå och sova! Imorgon skall jag kanske se när Kristian och dom spelar om nu Kristian skall va med, sen får jag se vad jag hittar på.

Nattinatti


rronja

Du är min stjärna
Du leder mig när jag är vilse

Du är min hjälpande hand
Du finns alltid där för mig

Du är min sol
Du får mig att le

Du är min andra halva
Du gör mig hel






2010

Hejsan!
Galen kväll/natt igår och det var kul. Vi startade  kvällen hemma vid Ronja, vi (jag, Ronja, Issa, Olivia, Camilla, Sara) hade tänkt äta pizza. Alla dom andra skulle komma vid halv sju och klockan sex ringer Issa och säger att alla pizzirior har stängt. Så jag och Ronja börjar koka makaroner, haha grym nyårs mat(?) Men iallafall kvällen fortsätter hemma vid Ronja och vid tolvslaget är vi nere vid hamnen och träffar folk och ''tittar på raketer''. Sen virrar vi runt lite där nere och tillslut kommer vi hem till Ronja igen och kalaset fortsätter.
Det hände en grej som inte va så kul, men de får jag ta! Annars var kvällen bra! :)

Idag har jag inte alls gjort mycket, varit och inventerat (stavning?) på Willys i typ 3 timmar. Sen har jag och Ronja ätit pizza och pratat om alla idioter på denna jord! :) Men nu skall jag hoppa in i duschen kanske bloggar senare!


RSS 2.0