trendigt

igår kom sebastian hem till mig. och jag åt grillat för första gången i år, sjukt gott. vi gjorde inte mycket vädret var kasst så vi såg film "miffo".
idag gick vi bara halvdag i skolan sen åkte vi in till stan på någon teater, det var bra men lite drygt efter ett tag.
 
och nu ikväll har vi firat min, robins och kristians födelsedag fick mest pengar och lite småsaker fast har ju fått mobil och datan av mamma, pappa & peter.

nej nu vill kristian ha bredbandet får väl ge honom de han fyller ju trot allt år! ciaoooo


grattissss

 

rödakorset


fire burning

hellllllo!

idag har vi haft rödakorset hela dagen i skolan och det va jävligt drygt -.- men nu kan jag iallafall rädda ALLA som håller på att dö, eller?
jaja, när jag kom hem somna jag på soffan som inte är allt så förvånande, men sen nu ikväll har jag övningskört för första gången i mitt liv, dock inte på vägen men iallafall. och spelat lite fotboll med pappsen.hehe. jag funderar fan på att börja spela lite igen, men får se! :)

imorgon skulle egentligen sebastian ta bussen ut till roma och sen åka med mig hem till pappa, men så kom på han skulle på körlektion. det suger.

nu skall jag äta sen inte göra ett skit.




tidigt

typiskt att man skall vakna tidigt när det är helg.

 skulle egentligen iväg och grilla med några idag men det blir nog inte så eftersom att vädret inte är det bästa, så får se vad som händer idag, skall ju kanske träffa johanna.

 just nu ligger jag i sängen och äter godis och väntar på att mamma skall komma hem så hon kan göra frukost till mig. höhö.



do it all night

jag är trött och tänker därför somna till en film "p.s i love you" den är bra! :) 
imorgon skall jag träffa johanna som jag inte träffat på alldeles för länge. snart är det valborg och jag är inte ett dugg taggad!

nej sovgott allesammans.


spex



fler kort finns på facebook.


moviestar

tjaaaa,
hade nationella i matte del c idag och det gick ju sådär lagom bra(?) ööööh.
sen jag kom hem har jag bara sovit och sovit och det har varit riktigt skönt.
nu skall jag duscha sen dränka mig i brun utan sol om det finns något kvar? för vi skall ta plojj foto imorgon och då måste man va lite brun!

nej nu tänker jag inte skriva mer.



bra!

fy fan va vi är bra, jag och ronja har varit ute och sprungit. första gången för ronja på 14 månader och mig på typ 3 veckor! :D höhöh

bäst ♥


update, höhö

hejsan, nu va det längesen jag bloggade men har helt ekelt inte haft tid.

men iallafall i lördags fyllde jag hela 16 år, men vi har inte firat mig än för det skall vi göra med kristian den
 29onde. Men jag fick iallafall några presenter. :)
mobil av pappa fast fick den för några veckor sen, en bärbar dator áv mamma och peter, pengar av farmor och ett par converse av sebastian :*

på kvällen åkte jag och sebastian hem till viktoria som firade sin födelsedag med balja och grejer, kul med mycket trevligt folk. :)

i söndags va jag med sebastian och vi gjorde inte mycket, åt popcorn och såg "P.S i love you" ganska bra faktiskt.
världens slappaste skoldag idag, vi hade en lektion sen gick vi till lövsta och lyssnade på emrich roth en gubbe som överlevt förintelsen och kalle en förre detta ny nazist. det va intressant.
efter det åkte jag och Jennifer persson in till stan i hennes snygga BIL. vi har solat och lite.. 

nu är jag ute i ekeby och har färgat p's hår! :) 
men nu skall jag kila.

PUSSSSSSS

 

Nationella idag!


fint folk.




jennifer hellgren

hejsan, här kommer ett meningslöst inlägg.

jag kom precis in efter att ha kört gräsklippare. jippie.
skolan har vart chill och imorgon har va nationella i matte. blö. så skall försöka plugga lite på det som jag inte kan och det är typ allt..

efter skolan följde jag med linnea hem vi pluggade lite och såg på massa kort från i sommras och fyfan vad jag vill ha sommar och sommarlov, men det är ännu typ 3 månader dit. -.-

på lördag fyller jag år för alla er som missat det.

förresten skall jag lägga upp några fina kort på mig, linnea och viktor så fort jag lagt över dom på datan. :)

nej nu har jag skrivit klart, haré bra :) ciaooo

snyggast


feelings

hejsan, sitter i datasalen medans alla andra nior (utan jag linnea viktoria geena) ser en as dryg film, som vi slapp se för att vi har en så grymt bra lärare. höhö. den här veckan skall jag va ute i bara vid papppi. igår va sebastian hemma vid mig och vi såg lassie, huh den är sorlig. hejdå!


DET ÄR SNART SOMMAR FÖRFAN!

hej-väl

ciao, har inte bloggat på länge har varit i nyköping och spelat innebandy med distriktlaget. det gick bättre än förväntat, vann två av fyra matcher. :) igår kom vi hem med båten då va linnea här ett tag och hade lite deep talk. sen gick jag hem till sebastian. :* nej nu skall jag snart äta, byebye



wanting you more

igår träffade jag ronja som jag inte träffat på hur länge som helst, vi pratade massor gick och åt på mcdonalds sen hem åt godis och pratade ännu mer, det var trevligt. måste ses snart igen. idag åker jag på distrik sm och jag vill verkligen inte de.. och om 9 dagar fyller jag år. :D nu skall jag packa lite sen kommer amanda hit (min kusin) hon skall låna lite kläder av mig. men nu skall jag kila.  PUSSSSS

 

sötnosar




@barlingbo

hej,

 igår hämtade sebastian mig i stan, han är verkligen bäst, och GRYM på att köra. när vi kom hem såg vi tarzan, åt massa godis och drack påskmust, goottttttttt!
vid elva gick vi upp och åt frukost (popcorn, choklad och läsk) och såg film. naaajs.
och nu har vi precis kommit hem från en rundtur i Barlingbo City.
Men nu skall jag kila, ciaaaaaao!

bra, sjukt


..

life is a party and then you die!

jag och min snygga kompis

 


lonely

igår kväll var jag på kalas hos simon, det va kul. runt halv 2 gick vi hem till sebastian och sov.
ikväll skall jag bara ta de lugnt, linnea kommer nog hit ikväll, treevligt.
annars idag har jag vart i slite vid min farfar som fyller år.

 


                                fina angelica


                                   me and lila


i want you back

(gjort om linneas text)

HAHAHAHAHAHA
Jag och Linnea var först och kollade på endre matchen. Där träffade vi olivia så vi ställde oss vid henne, sedan kom även viktoria och gjorde oss sällskap. Efter matchen gick vi hem till mig och käkade,  sedan så gick vi in till sebastian och Bp. Vi skulle cykla till Emil efter ett tag, vi cykla till solberga badet där mötte vi upp Viktoria så vi lämnade  cyklarna och fick skjuts bort av tommy. Väl där lyssnasde vi på musik och umgicks, sedan skulle vi ut och åka inlines (heter det så?) och sebastian skulle leka viktoria när hon åkte och så drog han på arslet så jävla hårt! FY FAN VAD ROLIGT DET VAR! Sedan ska dom visa att jag och viktoria har lika dana trosor på oss och då gör viktoria en riktigt snygg vurpa och sätter sig på rumpan.
Påvägen hem har vi då bara en cykel och är fyra personer som skulle behöva åka. äh, men vafan vi testar att åka. linnea sätter sig på sadeln och jag och viktoria sätter oss på pakethållaren. Sebastian hålller på att ramla hela tiden och vi kom max 5 meter framåt. Sedan böjer sig hela cykeln och hjulet böjer sig. HELVETE VAD VI GARVADE!

ikväll blir det troligtvis hem till simon. hehe

    



hejjjjj

tjennna.
det blir ett kort inlägg.

imorse gick jag och sebastian till affären och köpte pizza och en fet tårta som vi fetta i oss, sen har jag träffat bror min och vart och sett innebandy. Endre vann. nu är jag med linnea och vi skall troligtvis hem till emil senare ikväll. men nu skall jag kila. byebye. 

1/4

1 april och jag har redan gjort mitt första april skämt, jag sa till mamma att jag va sjuk, sagt och gjort så nu är jag hemma från skolan. Skönt för vi har prov idag i kemi som jag inte kan någonting av för jag hänger aldrig med på hennes lekioner-.-
igår va jag iallafall på stan med linnea, angelica och jennifer var även med en liten stund. jag köpte nya skor (låga vita converse) en jacka och ett par byxor.
skall träna vid fyra till sex med distrikt, jag tycker det är tråkig att träna med de laget men men, vi åker om en vecka och är borta torsdag, fredag, lördag. nej nu skall jag sova lite. nattinatti


RSS 2.0