hejdå, hej

T E N E R I F F A  snart har vi samling vid båten och imorgon bär det av mot varmare ställen :) hehe hoppas ni har det bra här hemma i kylan!

Pussssiss


.-.

fyfan vad plugg, ändå pluggar jag inte. jävla Robot Unicorn Attack.

-

fyfan vad plugg, men ändå pluggar jag inte. jävla crazy taxi!

hello!

J a g   s a k n a r   d i g   my c k e t !!




löööööv yaaa!!

ttttt ♥

jag är kär i min alldeles egna lilla hund.

 




16/11

sitter i skolan och jobbar svenska, jag skriver hur man skall lösa problemet med våltäkter.. jag är dålig på att komma på vad jag skall skriva. efterskolan kommer s och hämtar mig sen skall vi kanske hem till honom och vid 6 har jag träning. :)  men nu skall jag fortsätta att jobba!

efter seger blir det disney










hej dåligdag

fredag den trettonde? tror nästa de, jag har haft oturen att vakna på fel sida. först och främst vaknade jag inatt av att jag drömde en marddröm om döden och en massa.. sen har dagen i skolan varit seg, hade två poäng ifrån mvg på handels provet (är nöjd men fan vad störande!) och nu när jag kom hem har jag fått raseriutbrott på Kristian fråga mig inte varför men fan vad sur jag är!!! Om en timme har jag träning med U, sen skall jag va med sebastian, och vi skall kanske åka till barlingbo om inte jag måste stanna hemma och vara hundvakt eftersom att mamma och peter är i stockholm.

jaja, hej!




Så här känner jag mig!!


hjärta

jag tycker synd om sara som har ont i sitt ♥




Så jag tänkte göra henne lite glad genom att visa mina talanger i paint. puss på dig och hjärtat 

RSS 2.0