sjukstuga

i lördags var det fest, roligt tyckte jag de vart. mindre roligt idag när jag vaknar med feber och hals ont och en redovinsnig i historia som jag missar.. Nu är febern borta, bara slemighosta som hänger sig kvar.. Jag tänker träna idag iallafall antingen ut och springa en sväng eller träna lite med u-laget. det skall bli roligt.
 





bra vän de där!

next to you

helgen var bra. fick med oss 2 poäng iallafall. kom hem i söndags vid tre, då åkte jag på middag med min pappa och hans tjej hennes barn och krilleee. Det var trevligt, kom hem halv 10 då sov jag.

Igår träffade jag amanda, vi gick på stan och gjorde stora kap. Sen hem till henne åt och gjorde ansiktsmask, hem springa sen hem till sebbbbbbeee. Trevlig dag. Idag måste jag pluggapluggaplugga..



...

ÅÅÅÅHHH, får damp.. vill verkligen träna idag.. men nej då måste jag jobba jävla helvete tänker aldrig mera jobba. fan.fan.fan. Ge jobbet till någonanna som vill och behöver jobba. 

We are family

min helg har varit bra. 

innebandy
Hockey
Mat
Mat
Vänner
Träning
Vänner
Pojkvän
Sova
Vakna
Innebandy
Bada









p.s sebastian är bra

9B är bra tralala

åh, jag saknar min fina Roma-vänner som jag inte träffar så mycket som jag vill längre.. Men på fredag skall vi äntligen få träffas allihopa, gud vad jag längtar.

Carolia, Jennifer, Viktoria, Linnea, Erica, Angelica. bäästa. ♥











jag gillar HP10A också.

3/10

gud så jobbigt det var att gå upp imorse, ajaj. känns skönt att vi fick 6 poäng med oss hem iallafall.

Nu skall jag på lektion.


RSS 2.0