KVAL!

om 50 minuter är jag vid båten för att ta mig över havet och sedan sova, för att dagen efter spela kvalmatch mot tyresö/trollbäcken som jag är döds nervös för.. hoppas de går vägen. jajaja, nu skall jag packa ner det sista och så skall jag inte glöma mina klubbor.

ja hej!






Ella hänger inte med upp pga av förkylning/feber.. inte okej!

!!!

Fan vad bra att Endre vann igår, nu får dom se till att vinna borta också.


hej hallå!

hejhej, idag är jag hemma från praktiken, mitt huvud sprängs och de måste bli bättre tills kvällen då jag och några andra skall hem till jennifer ♥ 

I onsdags när jag kom hem från mötet möttes jag av ett städat rum fyllt av ljus och med rosor och cholklad på sängen. bäst♥


nu skall jag ta en alvedon ringa praktiken och gå och lägga mig



!


love uu


HAHA!


onsdag

Hi, igår kväll åkte jag hem till amanda där de bjöds på kladdkaka, film (trassel, jätte bra film) och en sängplats. Fast fick gå upp med tuppen imorse för Amanda skulle till tandis och få tandställning hehe. Hon är söt hon.

När jag kom hem så var mamma hemma, så vi åkte ner på stan en sväng och kikade lite åt lunch sen åkte vi hem och bakade muffins. Gött.
Skulle egentligen träffa Johanna och Ellinor ikväll men tror inte jag orkar de..
Man har typ inget att göra på kvällarna när man inte tränar.. tråkigt.. Men nu skall jag fortsätta titta på halv åtta och vänta på att sebastian slutar träna och det är vid typ 11.

Imorgon skall jag träffa bästaronja!!

Nästa torsdag kommer min älsklings jennifer hem, längtar! <3


Hej lov!

skönt med lov, och det kommer bli ett riktigt chill lov. Jag får inte träna den här veckan för jag har tränat slut på mig själv enligt valdis och han vill inte att jag skall bli utbränd eller vad han nu sa.. Så ja jag vet inte alls vad jag skall göra. Igår var jag en sväng på stan fick med mig två tröjor hem men inget mer, träffade min mormor och vi gick och tog en fika sen hem och sova. Idag har jag inte gjort ett skit.. skall kanske träffa Ella ikväll. :) men vi får se. Nu skall jag klä på mig och gå en sväng med Timmy.


 


sweetiee


RSS 2.0